Ubisoft kratkim videom potvrdio održavanje Forward prezentacije za 12. jul

0
95

Prethodnih godina je dolazak jula značio početak dužeg perioda tišine po pitanju velikih objava za video igre, i to mahom nakon završetka E3 sajma.

Ove godine E3 se nije održao zbog korona virusa, ali je mesto njega organizovano dosta događaja, od kojih se deo tek treba održati, tako da će i jul biti prepun velikih vesti.

Francuska kompanija Ubisoft je još pre par meseci zakazala održavanje Ubisoft Forward prezentacije za 12. jul u 21h po našem vremenu, koja će biti u potpunosti posvećena najavama novina za Ubi projekte. Sada je izdat i novi video u kojem vidimo deliće iz igara kojima će puna pažnja biti posvećena tokom tog događaja.

Ovaj video koji je Ubisoft objavio za Forward prezentaciju više služi kao kratki tizer igara koje će biti predstavljene, ali ima i svrhu potvrde da će se događaj odigrati 12. juna, pošto su praktično svi ranije zakazani događaji odlagani za po nekoliko nedelja.

Na Ubisoft Forward možemo očekivati nove detalje za Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, nedavno objavljene pucačine Hyper Scape, a možemo očekivati i najave novih igara, kao što je recimo Far Cry 6.

The post Ubisoft kratkim videom potvrdio održavanje Forward prezentacije za 12. jul appeared first on PLAY!.

Original Article