Ubisoft i id Software dolaze na GDC kao gosti Guglove prezentacije potencijalne nove konzole

Nizu glasina koje upućuju na to da će nam Gugl predstaviti konzolu se pridružuje i objava da će gosti ove kompanije na GDC prezentaciji biti i Ubisoft i id Software.

Objava dolazi direktno iz ove dve kompanije koje imaju bogatu istoriju video igara iza sebe, pa na osnovu toga možemo očekivati stvarno velike objave od strane Gugla po pitanju nove konzole, bilo da je ona za striming ili direktan konkurent Soniju.

Gugl je već sarađivao sa Ubisoftom kada su testirali igranje Assassin’s Creed Odyssey, što znači da kompanije već imaju iskustva u saradnji i jedva čekamo da vidimo šta nam to stiže.

GDC prezentacija će biti održana 19. marta, a nedavno je otkriven koncept kako će izgledati kontroler, a objavljen je i misteriozni tizer.

This just in!

We're stoked to share that @Ubisoft will be part of our #GoogleGDC19 Developer Day sessions. Join us on March 19 at 2 PM PT in West Hall, Room 2011. pic.twitter.com/HKRfEgtONt

— Google Developers (@googledevs) March 14, 2019

BREAKING NEWS

We're excited to welcome @idSoftware, makers of DOOM, to our #GoogleGDC19 Developer Day session! If you haven't already registered, do it now and join us on March 19 at 12:30 PM PT in West Hall, Room 2011.

More details here → https://t.co/u6wYIixHWr pic.twitter.com/HjDh9ABfY9

— Google Developers (@googledevs) March 13, 2019

Original Article