Ubisoft Forward je digitalna zamena za E3 sajam i održaće se u julu

0
41

Pošto je E3 2020 otkazan zbog korona virusa, svi veći izdavači su prepušteni sami sebi kada su u pitanju predstavljanja novih igara i detalja za postojeće, odnosno moraju ogranizovati specijalne događaje.

Bethesda je odmah odustala od održavanja takvog događaja, ali Ubisoft ne posustaje, već je za fanove pripremio alternativu nazvanu Ubisoft Forward.

Reč je o događaju u E3 stilu, na kojem se očekuju velika predstavljanja novih igara i vesti o onim već najavljenim, ali nije otkriveno šta možemo tačno očekivati. Ubisoft Forward je zakazan za 12. jul u 21h po našem vremenu. što je tačno dva meseca od današnjeg dana. Bitno je primetiti da događaj dolazi mesec dana kasnije od prvobitno planiranog E3 datuma, čime Ubisoft ima još više vremena na raspolaganju.

Na ovom događaju ćemo definitivno videti više detalja o Assassin’s Creed Valhalla, nadamo se i dostojni gejmplej demo, takođe očekujemo datume izlaska za prethodno odložene igre, neki detalj za Skull & Bones, kao i najave potpuno novih projekata.

Save the Date! Join us July 12 for Ubisoft Forward, a fully digital showcase with exclusive game news, reveals and more 🎉 Stay tuned… #UbiForward pic.twitter.com/JLYEyF1YnL

— Ubisoft (@Ubisoft) May 11, 2020

The post Ubisoft Forward je digitalna zamena za E3 sajam i održaće se u julu appeared first on PLAY!.

Original Article