Ubisoft Connect PC klijent dobija velike promene

0
75
ubisoft-connect-pc-klijent-dobija-velike-promene

Jedan od mnogobrojnih PC klijenata je Ubisoft Connect aplikacija, koja je samo dodatno doprinosila frustracijama za fanove koji igraju na računarima, ali Ubisoft sada donosi prijatnije iskustvo.

Pred dolazak osvežene verzije kasnije ovog leta, beta za rekonstruisanu Ubisoft Connect aplikaciju počinje da se uvodi od danas. Ona će “postepeno i dostići sve igrače u narednim mesecima”. Oni koji prime ažuriranje videće “prekidač koji se pojavljuje u navigacionoj traci vaše desktop aplikacije”. To će vam omogućiti da pređete na novi ažurirani klijent.

Izgrađena na potpuno novom okviru, obnovljena Ubisoft Connect aplikacija fokusirana je na pružanje prijatnijeg iskustva. Ima potpuno novi izgled koji preuzima više prijateljskih sredstava za ekran. Povezivanje sa prijateljima takođe je bio glavni razvojni cilj. Igrači mogu lakše komunicirati i igrati igre sa prijateljima. Iako nisu dati specifični detalji, novi klijent se takođe gradi sa pristupačnošću na umu.

Ubisoft Connect aplikacija nije najgori PC klijent na svetu, ali je sigurno daleko od najboljeg. Kao takav, uzbudljivo je videti da Ubisoftova PC aplikacija dobija ogromnu nadogradnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More