Ubisoft bi mogao najaviti više Assassin’s Creed igara 10. septembra

0
20

Ubisoft će ovog vikenda održati svoj događaj Ubisoft Forward, a čini se da kompanija planira da najavi više projekata iz Assassin’s Creed franšize.

Kompanija je već obećala da će razgovarati o Assassin’s Creed Mirage tokom događaja, a moguće je da će se dotaknuti i Assassin’s Creed Infinity. Ubisoft je ranije obećao da će dodatne informacije u vezi sa “budućnošću” franšize Assassin’s Creed biti podeljene tokom Ubisoft Forward, a priča se da će kompanija objaviti još tri projekta za seriju.

Prema Tomu Hendersonu, igre Assassin’s Creed o kojima ćemo čuti imaju postavke u Japanu, Evropi iz 16. veka tokom lova na veštice i u Kini.

Glasine ili nade da će se igra Assassin’s Creed odigrati u Japanu kruže od 2015. godine, ali ovo je prvi put da smo čuli za igru smeštenu tokom suđenja vešticama u Evropi, što zvuči kao prilično kul okruženje.

U izveštaju se navodi da je konceptualna umetnost za igru smeštenu u Japan (Project Red) prikazala ženu samuraja ubicu i da igrači mogu da biraju između ženskog ili muškog lika. Project Hexe (ranije poznat kao Project Neo) je opisan kao „najmračnija Assassin’s Creed igra ikada“, prema Hendersonu, i to je ona koja se dešava u Evropi iz 16. veka. Igra smeštena u Kini, Project Jade, biće mobilni naslov.

Očekuje se da će Ubisoft takođe objaviti poslednji DLC za Valhallu, a moguće je da će kompanija konačno pokazati svoj Assassin’s Creed VR naslov, Project Nexus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Ubisoft bi mogao najaviti više Assassin’s Creed igara 10. septembra appeared first on PLAY!.

Original Article