U susret izlasku Baldur’s Gate 3 na PC i PS5, igra verovatno dolazi i na Xbox konzole

0
36
u-susret-izlasku-baldur’s-gate-3-na-pc-i-ps5,-igra-verovatno-dolazi-i-na-xbox-konzole

Tokom nedavnog Sonijevog State of Play strima, Larian Studios je iznenadio publiku sa novim trejlerom za Baldur’s Gate 3, potvrđujući da će igra biti objavljena na Playstation-u kasnije ove godine, uz PC naravno, Iako nijedna Xbox verzija još nije potvrđena, osnivač Lariana, Sven Vinke, čini se da nagoveštava da će igra krenuti i na druge konzole.

Larian se obično nije bavio ekskluzivnošću, a njegove druge glavne RPG igre, poput Divinity: Original Sin, objavljene su na svim glavnim platformama. Nakon Playstation najave za Baldur’s Gate 3, izgledalo je da bi se to moglo promeniti, ali prema Larianovom Sven Vinckeu, studio ne igra “igru ekskluzivnosti“.

Poruka se vraća na raniju izjavu Larian studija. Kada je Baldur’s Gate3 prvi put objavljena pre nekoliko godina, Vincke je rekao za IGN da Larian neće „učestvovati u igri ekskluzivnosti“ nakon što je Baldur’s Gate 3 doveo na Stadiju. Zabavno, Stadia, Google-ov nesrećni servis za igre, ugašen je prošlog meseca pre nego što je Baldur’s Gate 3 mogao da napusti rani pristup.

Baldur’s Gate 3 trenutno treba da bude objavljen u avgustu 2023.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More