U razvoju je Far Cry 7 i samostalna multiplejer igra – glasine

0
55
u-razvoju-je-far-cry-7-i-samostalna-multiplejer-igra-–-glasine

Jedna od najdoslednijih Ubisoft franšiza je Far Cry, sa FPS serijalom koji se generalno sviđa svima širom sveta. Stoga nije iznenađujuće videti da je Far Cry 7 navodno u razvoju. Zanimljivo je da je i samostalni naslov za više igrača takođe u pripremi.

Kako je izvestio Insider Gaming, Ubisoft trenutno ima dva Far Cry projekta u razvoju – iskustvo za jednog igrača kodnog naziva Project Blackbird kao i samostalni naslov za više igrača nazvan Project Maverick. Zanimljivo je da su ova dva naslova nekada bila jedno, pre nego što su u nekom trenutku tokom razvoja podeljena na odvojena iskustva.

Nekoliko detalja je podeljeno posebno u vezi sa projektom Maverick za više igrača, a Insider Gaming je tvrdio da je naslov doživeo veliku evoluciju i promene tokom svog razvoja – iako kako trenutno stoji, igra je naizgled samo ekstrakcija – bazirana pucačina smeštena u divljini Aljaske i uključivaće glavne žanrove kao što je permadeath; sistem ranca; ugovore; kutije sa plenom (loot); zone ekstrakcije i drugo.

Interno, ova dva naslova su planirana za puštanje u ‘jesen 2025.’, ali s obzirom na to koliko je to još uvek daleko, sve se može promeniti.

Far Cry serija je poslednjih godina fokusirana na to da ponudi co-op u okviru igranja za jednog igrača za prilično ležerno, ali zabavno iskustvo za više igrača. Čini se da Ubisoft odlučuje da se udalji od takve taktike, pa će biti zanimljivo videti koliko su Far Cry 7 i multiplejer igra međusobno različite – kao i od prethodnih ostvarenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More