U pokretu: The Past Within

0
55
u-pokretu:-the-past-within

Zbog toga što pripadaju veoma uskoj niši igara, fanovi su uvek u potrazi za nekom dobrom puzzle igrom koja je pritom kooperativnog tipa. Ta potraga može biti duga, zbog čega je na mobilnom bilo pravo otkrovenje pronaći The Past Within. Otkrili smo ovaj prilično jeftin i veoma dobro ocenjen naslov, pa smo odlučili da ga isprobamo.

Priča je izvanredna. Bez jumpscares, atmosfera je definitivno bila jeziva i u nekim trenucima je dovela do toga da se naježimo, što nam se dopalo. Zagonetke su bile apsolutno 10/10 neverovatne za co-op, nikada nisu bile frustrirajuće, a funkcionisale su zaista dobro, baš onako kako je sve postavljeno i dizajnirano.

Ako želite neku vrstu poređenja, Past Within MALO podseća na pojednostavljenu verziju Keep Talking and Nobody Explodes, ali bez vremenskog ograničenja i inherentne opasnosti. Postoji jedna “slagalica” sa vremenskim ograničenjima, ali nije toliko teška i ako ne uspete da je rešite, samo možete da počnite iznova. Koliko smo mogli da zaključimo, ništa ne može trajno zaustaviti vaš napredak. Bilo je super zabavno i zanimljivo komunicirati i imati dvostruke ”eureka! trenutke”.

The Past Within je relativno kratak (traje oko dva sata), ali to ga čini savršenim za jedno veče. Oba igrača će morati da kupe po kopiju igre, ali ima cross-play opciju, tako da možete da je igrate na iOS-u i Androidu, ali i na računarima.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More