U pokretu: Snake Rivals

0
144

Pre doba pametnih telefona, čuvena igra „Zmijice“(i stotine spin-off-a koji su proizašli iz nje) bila je ultimativni način da se ubije vreme u pokretu. Definitivno je bilo nečega u toj prostoj kontroli pikselizovanog gmizavca na monohromatskom ekranu. Svi koji su proživeli 2000-te iskusili su, na ovaj ili onaj način, ludilo sa zmijama.

Supersolid, jedan od vodećih studija za mobilne igre u Velikoj Britaniji, još jednom je nadmašio sebe stvorivši preko potrebnu Android verziju ozloglašene igre Snake. Ovoga puta se zove Snake Rivals.

Jedna od karakteristika Snake Rivals je to što vam omogućava da prilagodite svoj avatar. Jedno je sigurno: daleko smo od jednostavnih vremena monohromatskih piksela. Možete biti Orkobra, Kaubra, Klovnabamba i mnogo, mnogo više. Ne samo da možete da prilagodite ukupan izgled vaše zmije, već i njihovu boju i pojedinačne delove. Što ih veće uzgajate, više možete pokazati svoj stil.

Na raspolaganju vam stoje i razna pojačanja. Pazite međutim da ih je vrlo lako potrošiti i teško nabaviti. Dodaju još jedan sloj zabave igri, ali mogu biti prilično skupa.

Snake Rivals je brza, laka i izuzetno zabavna igra koju možete da igrate u bilo kom trenutku, koliko god želite. Da budemo iskreni, pokušavamo da je isključimo već dobrih sat vremena!

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post U pokretu: Snake Rivals appeared first on PLAY!.

Original Article