U pokretu: Osvežena Steam aplikacija

0
100

Ako do sada niste čuli, Steam dobija novu mobilnu aplikaciju sa mnoštvom poboljšanja u odnosu na originalnu, a sada je možete isprobati.

Valve je otkrio da je nova mobilna aplikacija Steam ušla u beta verziju. Vredi imati na umu da će na iOS biti ograničena na 10.000 testera i da ćete prvo morati da instalirate aplikaciju TestFlight, tako da je bolje da požurite ako želite da se uključite.

Dakle, šta je ovde tačno novo? I dalje ćete moći da pretražujete prodavnicu, dobijate Steam Guard kodove i potvrđujete transakcije, uz novu prijavu sa QR kodom, poboljšanom bibliotekom i podrškom za više naloga. Valve je takođe modernizovao dizajn čitave aplikacije.

Ako ste ikada koristili mobilnu aplikaciju Steam, tačno ćete znati da ona izgleda zastarelo, što je Valve i sam priznao. Korisnički interfejs je nikakav, ništa se zaista ne slaže, a aplikacija je zaista naporna za korišćenje – većina korisnika ju je potpuno batalila.

Sa tim na umu, jedva čekamo da vidimo kako će izgledati nova Steam aplikacije za mobilne telefone. Valve nije otkrio kada će nova aplikacija zvanično izaći, jer je trenutni plan da se nastavi sa beta verzijom na neodređeno vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post U pokretu: Osvežena Steam aplikacija appeared first on PLAY!.

Original Article