U pokretu: Mighty DOOM

0
52
u-pokretu:-mighty-doom

Mighty DOOM je single-touch pucačina sa topdown perspektivom smeštena u animirani DOOM univerzum. Ako ste ikada igrali neku igru iz DOOM serijala, znate šta vas čeka – krvave borbe sa hordom demona iz vatrenih dubina pakla.

Ono po čemu se Mighty DOOM razlikuje od drugih DOOM igara jeste njegov roguelite dizajn. Možete očekivati da ćete često umirati, ali ćete istovremeno postajati sve moćniji. Kao što mu ime kaže, Mini Slayer je chibi verzija njegovog starijeg kolege iz DOOM 2016 i nastavka DOOM Eternal.

Takođe možete opremiti tri jedinstvena oružja i zameniti ih kada god poželite. Postoji 13 legendarnih oružja koje možete izabrati, kao što je bacač raketa koji jednim hicem uništava ogromnu grupu demona. To nije sve, jer vašeg Mini Slayera možete ojačati dodatnom opremom i poboljšanjima.

Mighty DOOM počinje kao živahni i prilično casual roguelite. Međutim, nagli skok težine je jasno dizajniran da natera igrače da potroše pravi novac, što ubija svaku želju za daljim igranjem, pogotovu ako vam je mrsko da trošite novac tek tako. Gejmplej jeste solidan, ali zbog mikrotransakcija igra više liči na Candy Crush ili neke slične mobilne naslove.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More