U pokretu: Little Piggy Defence

0
75
u-pokretu:-little-piggy-defence

Little Piggy Defence je tower defence strategija, gde je vaš glavni zadatak izgradnja vijugavih staza koje nadolazeći neprijatelji treba da prate dok ih vaše kulice ‘’rokaju’’. Ova odgovornost ne pada samo na vaše kule međutim, već i posebne heroje.

Nivoi počinju sa unapred postavljenim građevinama koje dodajete u stilu hit igre Archero, pri čemu se svaka nova kula ili nadogradnja bira iz liste od tri opcije. Little Piggy Defence ima kreativan pristup sa mešavinom gejmpleja koje bismo inače videli u tower (maze) defence i bullet hell igrama. Iako igra možda deluje veoma casual (što u neku ruku i jeste), developeri su stavili veliki fokus na strategiju, primarno u vidu izgradnje ”ekonomičnog” lavirinta, to jest putanje kojim će se neprijatelji kretati. Neki nivoi umeju biti posebno stresni jer od vas zahtevaju veliku snalažljivost u određenim situacijama, najviše u smislu odabira odgovarajućih kula.

I kule i heroji su prilično interesantni, ali je igra nažalost potpuno prožeta mikrotransakcijama, od dnevnih login bonusa do kutija u gacha stilu i battle pass pretplata. Little Piggy Defence je u globalu pristojnu tower defence igra, ali je pomalo kvari čitav sistem monetizacije.

Little Piggy Defence možete preuzeti ovde.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More