U pokretu: Coromon

0
56
u-pokretu:-coromon

Coromon je potezna avantura u kojoj se igrači suočavaju sa misterioznom silom koja preti da zarobi i trenira divlja stvorenja Coromone, naravno u zle svrhe. Brzo ćete primetiti da igra crpi inspiraciju iz Pokémona, posebno u smislu gejmpleja i strukture misija, ali ipak nudi neke jedinstvene novine.

Coromon nas vodi u bogati pikselizovani svet sa šarenim grafičkim stilom, gde interesantni likovi i evoluirajući Coromoni doprinose celokupnoj avanturi. Postoji preko 120 Coromona koje možete pripitomiti, gde svaki poseduje posebne elementalne veštine. Igra naravno stavlja akcenat na hvatanje snažnijih čudovišta i njihov napredak, ali sa tolikim brojem Coromona i količinom kastomizacije, mogućnosti su gotovo beskrajne, tako da ćete definitivno pronaći stil igre koji baš vama odgovara.

Kontrole su jednostavne a korisnički interfejs vizuelno privlačan, ali je kritikovan kao ”previše pojednostavljen” za PC korisnike. Ipak, glavna mana igre su nažalost mikrotransakcije – u in-game prodavnici možete kupiti predmete koji će vam olakšati napredak, što se dalje prevodi u veliki grind za igrače koji ne žele da troše novac na igru.

Uprkos ovim nedostacima, ljubiteljima žanra, pre svega Pokémona, Coromon će se sigurno dopasti.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More