U novoj Tesli Model S možete igrati Cyberpunk 2077

0
305

Novi Tesla Model S je ove godine dobio novi dizajn, što nije preterano interesantno za nas gejmere, dok nismo otkrili da dolazi sa ugrađenim gejming kompjuterom. Smešten u prostranu, elegantnu, belu unutrašnjost možda smo ugledali mašinu koja pokreće AMD Navi 23 grafičku kartu, mada to za sada nije potvrđeno.

Pored već impresivne liste alata za zabavu koje možemo naći u Model S-u, kao što je strimovanje medija i muzike, UHF sistem sa 22 zvučnika i 960 vati, karaoke sistem, internet pretraživač, sada možete i da igrate PC igre u udobnosti vašeg vozila. Još uvek nema zvaničnih podataka o specifikacijama na Teslinom vebsajtu, osim informacije da sadrži 10 teraflopova procesorske snage. Ipak, glasine su počele da kruže socijalnim mrežama da će mašina koristiti Navi 23 GPU.

Sa ovim grafičkim čipom, a vozilu će biti moguće igrati najnovije ostvarenje studija Cyberpunk 2077, kao i The Witcher 3 a izgleda da će samim biti dostupno još igara.

Kompjuter možete igrati iz bilo kog dela vozila koristeći vajerles kontroler a za sada ne znamo koji će biti kompatibilni. Postoje dve opcije za ekran. Prva opcija je ekran od sedamnaest inča, rezolucije 2200 x 1300 (možda tačskrin) koji će da se nalazi na sredini kontrolne table ili ekran od osam inča, koji je uglavljen između dva prednja sedišta, kako bi mogli da ga koriste putnici sa zadnjih sedišta. Da li je došlo vreme da se automobil transformiše u multifunkcionalnu mašinu, baš kao što se to desilo aparatu koji smo nekad isključivo koristili…za razgovor beše?

Plaid Model S ships next month pic.twitter.com/HFUPTnQiPB

— Elon Musk (@elonmusk) January 28, 2021

The post U novoj Tesli Model S možete igrati Cyberpunk 2077 appeared first on PLAY!.

Original Article