U Assassin’s Creed Japan ćete moći da igrate kao samuraj ili nindža

0
57
u-assassin’s-creed-japan-cete-moci-da-igrate-kao-samuraj-ili-nindza

Ubisoft polaže sve nade u Assassin’s Creed franšizu, a izdavač je najavio dosta igara koje su trenutno u razvoju. Jedan od najzanimljivijih naslova je AC: Codename Red. Smešten u Feudalnom Japanu, novi izveštaj tvrdi da će igra ponuditi više stilova igranja, omogućavajući vam da preuzmete kontrolu i nad samurajem i nindžom.

Kako je izvestio Insider-Gaming, Assassin’s Creed Codename Red, za koji se ranije tvrdilo da nudi dva lika za igru, sada je dobija više detalja – uz publikaciju koja navodi da će dva lika u pitanju biti samuraj i šinobi (drugi naziv za nindžu).

Prema izveštaju, lik kojeg je Ubisoft tizovao tokom početne najave igre je u stvari ženski samuraj, a drugi lik koji se može igrati za koji se kaže da je afrička izbeglica koja je naučila način verovanja, postavši nindža.

Držeći se u skladu sa ovim likovima, Codename Red će se navodno u velikoj meri fokusirati na stealth mehaniku, vraćajući serijal njenim korenima, a zatim ići čak i dalje od toga – sa Insider-Gaming-om koji upoređuje igrivost sa Splinter Cell i Hitman („skrivanje tela, skrivanje u visokoj travi, gašenje svetla da se vaše senke ne bi uočile itd.“).

Sa toliko mnogo Assassin’s Creed naslova koji su trenutno u razvoju, postojali su strahovi da bi već zasićena franšiza mogla postati još veća. Uz to, ako svaka igra odluči da se bavi svojim jedinstvenim okretanjem formule – kao što je ono što vidimo kod Codename Red – onda se nadamo da će Ubisoft moći da izbegne takve probleme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More