Twitter u saradnji sa kompanijom eToro

0
55
twitter-u-saradnji-sa-kompanijom-etoro

PC Press Studio


PCPress.rs Image

Proširenje hashtaga $Cashtags sa detaljnim finansijskim podacima.

PCPress.rs Image

498 miliona tvitova bili su vezani za finansije i poslovanje

Twitter se udružuje sa eToro, društvenom trgovinskom mrežom. Twitter želi da proširi dostupne finansijske informacije i olakša korisnicima kupovinu akcija i kriptovaluta. Prema izveštajima, postojeći hashtag $Cashtag, koji je ranije omogućavao korisnicima koji su skloni finansijama da kliknu na neku vrstu finansijskih hashtagova kako bi videli više podataka o određenim akcijama, biće proširen. On će sada prikazivati više podataka u realnom vremenu. Podatke će i dalje pružati kompanija TradingView, koja prati tržišta i postojeći je partnet kompanije eToro.

Takođe, ažurirana pretraga donosi dugme eToro ispod grafikona koji prikazuju trenutne cene na tržištu. Korisnici zatim mogu da dobiju više informacija i potencijalno investiraju. Svako može da pogleda statistiku a eToro će podstaći posetioce da otvore svoj nalog.

Twitter otvoreno pokušava da diverzifikuje svoju ponudu, uz „dodatne uvide u tržište i veći pristup investicionim mogućnostima“, rekao je Chris Riedy, potpredsednik globalne prodaje i marketinga u Twitter-u. Prema izveštajima Twitter-a, u prvom kvartalu 2023. godine zabeleženo je 498 miliona tvitova koji su se bavili finansijama ili poslovanjem.

Otkako je Elon Musk preuzeo funkciju generalnog direktora, 80 odsto radne snage kompanije je otpušteno u pokušaju da se smanje troškovi. Ubrzo je lansiran ažurirani model pretplate. Taj model je obećavao plave oznake, manje oglasa i povećanu vidljivost tvitova za 8 dolara mesečno. Sve ove promene dolaze nakon što je preko 500 oglašivača navodno pauziralo reklamiranje na Twitter-u.

Iako eToro nije direktno integrisan u platformu društvenih medija, saradanja bi mogla da potencijalno donese finansijsku korist za Twitter u vidu bonusa za određene preporuke.

Izvor: Engadget

eFakture


Tagovi: , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.