Twitter testira ocenjivanje objava upvote/downvote strelicama

0
168


Čini se da u Twitter-u "kuvaju" nešto novo, pa su tako objavili da testiraju ocenjivanje objava pritiskom na strelicu gore ili dole (upvote/downvote), slično onome kao što ima Reddit.
Naime, iz kompaije navode da ovu značajku trenutno testira mala grupa iOS korisnika kojima se novi način ocenjivanja objava pokazuje u različitim stilovima, pa su tako kod nekih strelice zamenjene znakom "palac gore/dole".
"Testiramo ovo da bismo razumeli koje vrste odgovora smatrate relevantnima, pa da možemo poraditi na načinima da ih više istaknemo", napisali su iz Twitter-a dodajući da će se upvote oznaka pokazivati kao lajk, dok downvote neće biti javan.
Trenutno nije poznato hoće li ovaj način ocenjivanja zaista zaživeti na društvenoj mreži, jer su još u martu anketirali korisnike u vezi uvođenja emoji reakcija, kao što to ima Facebook, ali čini se da to nikad nije urodilo plodom.

Some of you on iOS may see different options to up or down vote on replies. We're testing this to understand the types of replies you find relevant in a convo, so we can work on ways to show more of them.
Your downvotes aren’t public, while your upvotes will be shown as likes. pic.twitter.com/hrBfrKQdcY

— Twitter Support (@TwitterSupport) July 21, 2021

IT vestiOriginal Article

(Visited 1 times, 1 visits today)