Twitter obnavlja Spaces tab dodavanjem podkasta, Stations i još mnogo toga

0
29

Twitter konačno uvodi podkaste na svojoj platformi, pod Spaces tabom.

PCPress.rs Image

Prema Twitter-u, Spaces tab će prikazivati podkaste korisnicima koji govore engleski na iOS i Android uređajima

Od danas, tab Spaces prikazivaće podkaste grupi globalne publike koja govori engleski na iOS i Android uređajima. Korisnici će moći da vide različite teme. Oni čak mogu da izraze svoj stav tako što će staviti palac gore ili palac dole za ove podcaste po svom izboru. Prema blogu kompanije, od četvrtka, 25. avgusta, integrišemo podkaste u Twitter kao deo naše novo redizajniranog taba Spaces.

Znamo da je za neke diskusije potrebno više od 280 karaktera, a približavanje ljudi idejama, sadržaju i kreatorima koje poznaju i vole je suština Twittera, bez obzira gde se razgovori odvijaju. Renovirani tab Spaces dolazi sa personalizovanim čvorištima pod nazivom „Stations“. Ove stanice će prikazivati preporuke o različitim temama kao što su vesti, muzika, sport i još mnogo toga, na osnovu ukusa korisnika. Takođe će prikazati personalizovani izbor lajva i snimljenih Spaces. Twitter će fino podesiti stanice za svakog korisnika na osnovu njihovog interesovanja. Opcije palca gore i palca dole će takođe pomoći platformi za mikroblogovanje da razume ukus i preferencije korisnika.

Korisnici će sada videti tri odeljka kada otvore obnovljeni Spaces tab: Stations, Spotlight i upcoming Spaces. Kao što je ranije pomenuto, stanice će prikazivati personalizovani sadržaj, odeljak Spaces u centru pažnje će uključivati vrhunski audio sadržaj na platformi, a treći odeljak će navesti predstojeće Spaces. Prema kompaniji, „ ponovo osmišljen tab Spaces, uključujući podkast, biće vidljiv grupi globalne publike koja govori engleski na iOS-u i Android-u. Podelite svoje povratne informacije sa nama kako biste nam pomogli da to uradimo kako treba”.

Izvor: Bgr

The post Twitter obnavlja Spaces tab dodavanjem podkasta, Stations i još mnogo toga first appeared on PC Press.Original Article