Twitch olakšao kvalifikaciju za Partner Plus program

0
53
twitch-olaksao-kvalifikaciju-za-partner-plus-program

Telefoni 23/H1


PCPress.rs Image

Ranije ovog leta, Twitch je ponudio neke dobre vesti strimerima frustriranim podrazumevanim udelom u prihodu platforme, koji deli zaradu između kompanije i kreatora 50:50. Sa lansiranjem Twitch-ovog novog Partner Plus programa, strimeri bi uskoro mogli da se kvalifikuju da umesto toga uzmu 70% svoje zarade.

PCPress.rs Image

Povoljniji uslovi zarade na Twitch-u za kreatore

Da bi se kvalifikovao za Partner Plus, Twitch zahteva da strimeri imaju najmanje 350 plaćenih pretplatnika tri meseca uzastopno. Zahtevi su oštri s obzirom na to koliko teško može biti da se izgradi traka na sajtu i ne poboljšava stvari za nove strimere koji tek počinju.

Na Twitch-u, plaćeni pretplatnici dobijaju posebne pogodnosti, uključujući strimove bez oglasa, značke za ćaskanje, pristup ćaskanju samo za pretplatnike i posebne strimove pretplatnika. Iako su manje uobičajene, skuplje pretplatnice Nivoa 2 i Nivoa 3 nude obožavaocima kanala posebnu oznaku i dodatne emocije koje se pojavljuju u ćaskanju.

Sada, pretplatnici za nivo 1 se računaju kao jedan bod, pretplatnici za nivo 2 se računaju za dva poena, a za nivo 3 za šest poena. Uslov od 350 pretplatnika je sada ukupan broj „Partner Plus poena“ koji je strimer potreban da bi se kvalifikovao za program.

Kanali koji uspeju da pređu prepreku od 350 pretplatnika biće upisani u povoljniji udeo prihoda na 12 meseci, čak i ako njihova plaćena baza pretplatnika kasnije padne ispod praga. Za strimere koji naprave rez, prvih 100.000 dolara koje zarade na platformi biće podeljeno na 70:30, ali zarada se podrazumevano vraća na 50:50 kada pređu tu granicu.

Izvor: TechCrunch

PC Press Studio


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.