Trinity Fusion – Stigao je early access za ovu multiverse igru

0
51
trinity-fusion-–-stigao-je-early-access-za-ovu-multiverse-igru

Trinity Fusion je nedavno pušteno na early access i uspelo je ono što ne uspe mnogim igrama, a to je da se potpuno razdvoji od drugih i prikaže kao specifična i originalna igra

Angry Mob Games prilikom izrade ove igre se maksimalno potrudio da igračima pruži nešto novo – originalnu, zanimljivu radnju uz predivne vizuale i grafiku. 

Radnja je smeštena unutar multiversa u kome je došlo do rascepa i svuda su neprijateljski nastrojena stvorenja. Trenutno se u tri realnosti odjednom odvija borba za život, a igrači započinju igru kao Altara. Altara je protagonista sa mačem i magijom koja ima za cilj da spasi sva tri sveta(više svetova će se dodavati retroaktivno). 

Šta se desi kada se realnosti poklope?

Altara neće biti sama u ovom svom pohodu, već će joj se pridružiti i Kera i Naira – njene alternativne verzije iz preostala dva sveta. 

Prava multiverse avantura u kojoj ćete posetiti druge svetove i odlaziti od jednog do drugog, skupljati novac, materijal i oružje, a sve sa jednim ciljem – da spasite svet, pardon, svetove.

Pored toga što ovi likovi imaju različite pokrete i izgled, ovde je napravljen iskorak i dodata je jedna veoma zanimljiva mogućnost. Kada se spoje dva lika, oni dobijaju novu sposobnost, poboljšane pokrete i postaju bolja i kompleksnija verzija ta dva lika. 

Od odličnih animacija, izgleda, do kreativnih ideja i novog pristupa – toliko razloga postoji zašto bi ova igra trebala doživeti veliki uspeh. Early access je tek nedavno pušten, pa ćemo ostaviti još malo vremena da vidimo kako će da se pokaže. Ali, prvi utisci su i više nego dobri. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More