Trenutno nema planova za Hogwarts Legacy DLC

0
48
trenutno-nema-planova-za-hogwarts-legacy-dlc

Hogwarts Legacy je imao veoma uspešno lansiranje, a igra se već isporučuje u milionima kopija na svim platformama. Ako ste već završili igru i nadali ste se novom sadržaju, možda ćete morati da sačekate još neko vreme, pošto Avalanche očigledno „nema planove“ za DLC u ovom trenutku.

Obično bi veliki uspešan naslov kao što je Hogwarts Legacy dobio DLC, ali kako je ovo bilo prvo veliko izdanje za Avalanche Software, čini se da je studio stavio sav svoj fokus na isporuku kvalitetne igre i izbegavao ometanje planova sadržaja nakon lansiranja. Govoreći tokom IGN Fan Fest-a, ove nedelje, direktor igre, Alan Tju, potvrdio je ovo, rekavši „zaista smo se trudili da oživimo Hogwarts Legacy, tako da trenutno nema planova za DLC“.

Naravno, s obzirom na izuzetno uspešno lansiranje igre, tim bi mogao početi da razmišlja o budućem sadržaju. Hogwarts Legacy već ima dosta sadržaja pripremljenog, ali bi moglo biti oblasti za proširenje. Alternativno, tim će možda želeti da se skloni i umesto toga počne da radi na nastavku.

Ako DLC na kraju bude odobren, možda ćemo o tome čuti tokom leta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More