Trenutno nema planova za Assasin’s Creed: Mirage DLC

0
62
trenutno-nema-planova-za-assasin’s-creed:-mirage-dlc

Tokom Reddit AMA sesije, otkriveno je da trenutno nema planova za produkciju bilo kakvog sadržaja nakon lansiranja za Assassin’s Creed: Mirage. Ovo je izjava koju je dao Stéphane Boudon, kreativni direktor koji radi na Mirage, i išla je ruku pod ruku sa mnogo više informacija.

Ova tvrdnja je naišla na podeljene reakcije, jer iako smo znali da će AC: Mirage biti Assassin’s Creed igra “manjeg obima”, navodno je na nivou Assassin’s Creed Unity i Syndicate po veličini i obimu, a oba ta naslova su imala svoj deo ekspanzija i DLC paketa objavljenih nakon lansiranja.

Najskorije, Assassin’s Creed Valhalla je objavljen 2020. godine, a ta igra je dobila više sadržaja nakon lansiranja nego bilo koja Assassin’s Creed igra u istoriji. Ali, s tim u vezi, to je bila jedna od najvećih i najambicioznijih igara u serijalu.

Može se navesti da Ubisoft namerava da vrati Assassin’s Creed franšizu na manji, kraći stil igre, vraćajući se sa džinovskih RPG iskustava koja je nudio u poslednjim godinama. Ali to ne znači da sadržaj nakon lansiranja ne bi trebalo razmatrati – čak su i raniji naslovi, od Assassin’s Creed II i III do Black Flag i dalje imali neku vrstu dodatnog sadržaja nakon što su objavljeni.

Međutim, mora se naglasiti da je navodno jedanaest Assassin’s Creed igara planirano za razvoj od strane Ubisoft studija širom sveta. Da li bi moglo biti da jednostavno nema raspoloživih resursa za podršku Mirage na značajan način nakon što bude objavljen?

Assassin’s Creed Mirage se lansira 12. oktobra 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More