Trejler za Spider-Man 2 prikazuje brojne inovacije i novog neprijatelja

0
44
trejler-za-spider-man-2-prikazuje-brojne-inovacije-i-novog-neprijatelja

Sony je završio svoj dugi PlayStation Showcase sa produženim prikazom Marvel’s Spider-Man 2. Igra koju razvija Insomniac Games stiže na jesen ove godine i donosi nekoliko novina u odnosu na prve dve igre: više igrivih Spider-Man-a, simbiotsko crno odelo, krila i još mnogo toga.

Objavivši trejler dug 3 minuta i više od 10 minuta gejmpleja, Spider-Man 2 prikazuje Kravena, lovca koji dolazi u Njujork kako bi pronašao ravnopravnog protivnika. U trejleru vidimo jedan od novih kvartova koji se uvode u igru – Queens, dom Dr Curt Connorsa poznatog kao Lizard.

Osim priče, Spider-Man 2 donosi mnoge nove funkcije, mehanike i mogućnosti gejmpleja. Ovo je prva igra u serijalu koja omogućava igračima da se prebacuju između dva Spider-Man lika.

Miles i Peter su poboljšani novim sposobnostima i opremom, uključujući uzbudljive “Web Wings“. Tim u Insomniac Game-u tvrdi da će prelazak u Marvel’s Spider-Man 2 biti još uzbuđujući.

Konačno, možda najveći dodatak koji dolazi sa ovim nastavkom je Symbiote Suit, koji nudi potpuno nove mogućnosti igranja. Sa svime što se dodaje u Spider-Man 2, čini se kao da Insomniac Games pokušava da podigne ovaj nastavak na viši nivo i učini ga dostojnim ne samo da bude ekskluzivan za PlayStation 5, već i nastavak jedne od najboljih igara prošle generacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More