Trejler za film The Mummy se ipak proširio

Ovih dana iz IMAX-a je slučajno procureo nezavršeni trejler za film The Mummy koji će se u bioskopima naći tek na leto sledeće godine. Video bez odgovarajuće muzike i zvučnih efekata svakako nije ono što je kompanija htela, ali je ipak ispao zabavan.

Universal Pictures nije bio srećan razvojem situacije pa je pokušao da se bori protiv njegovog širenja raznim obaveštenjima o skidanju trejlera. Veoma mali broj ljudi je znao da će film The Mummy biti na repertoaru bioskopa na leto sledeće godine, a nakon pojavljivanja nezavršenog trejlera na IMAX Youtube nalogu sada svi znaju za tu informaciju.

Greška sa trejlerom se vrlo brzo raširila internetom što je sjajna reklama za film, ali se šefovi iz Universal Picturesa nisu smejali. Originalni video je IMAX odmah uklonio, a preko Universal-ovog antipiratskog tima su pokušali da spreče da se trejler raširi upozorenjima o skidanju trejlera sa interneta. Prema filmskom studiju, procureli trejler nije za oči javnosti. Međutim, za svaki video koji biva povučen, pojavi se nekoliko drugih na internetu, pa je trud bio uzaludan.

Film Assassin’s Creed će biti prekretnica za adaptacije

Izvor: Torrentfreak

Article source: http://www.benchmark.rs/vesti/trejler_za_film_the_mummy_se_ipak_prosirio-68957