Trejler za Black Ops 6 je najgledaniji Youtube video u Call of Duty franšizi

0
42
trejler-za-black-ops-6-je-najgledaniji-youtube-video-u-call-of-duty-fransizi

Poslednjih nekoliko godina za Call of Duty nije imao najbolji prijem od strane publike, sa Vanguard i kasnijim nastavcima Modern Warfare koji su primili dosta kritika od fanova. Povratak Black Ops serijalu sa ovogodišnjim predstojećim unosom izgleda da je privukao puno pažnje, jer je nedavni trejler za otkrivanje Black Ops 6 već postao najgledaniji video na COD-ovom zvaničnom kanalu.

Kako je primetio poznati COD novinar/leaker CharlieIntel, Gameplay Reveal Trailer za Black Ops 6 koji je objavljen pre samo nekoliko dana već je sakupio preko 50 miliona pregleda, postajući najgledaniji video na zvaničnom YouTube kanalu serije.

Naravno, deo ovih pregleda može se pripisati činjenici da je trejler takođe prikazan kao reklama na drugim YouTube videima, ali s obzirom da je već premašio čuveni trejler za otkrivanje Infinite Warfare (koji je u jednom trenutku bio najomraženiji video na celoj platformi), ukazuje na to da je interesovanje za predstojeći naslov prilično veliko.

S obzirom da je to prva COD igra ikada koja ima razvojni ciklus od 4 godine sa čak 8 studija – i činjenica da Black Ops 6 vodi Treyarch – fanovi izgleda imaju prilično velike nade za predstojeći shooter. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More