Treća sezona Westworlda kreće u ožujku

0
44

HBO je lansirao novi trailer treće sezone popularne SF western serije Westworld i objavio ponešto novih informacija o glumcima koji će tumačiti glavne uloge.

Što se tiče povratnika, odnosno glumaca koje smo mogli pratiti u prošlim sezonama, vraćaju se Evan Rachel Wood kao Dolores, dobitnica Emmya Thandie Newton kao Maeve, Ed Harris kao Man in Black, Jeffrey Wright u ulozi Bernarda, Tessa Thompson kao Charlotte, Luke Hemsworth kao Stubbs, Simon Quarterman kao Lee Sizemore i Rodrigo Santoro u ulozi Hectora Escatona.

Njima će se pridružiti novi glumci među kojima su Aaron Paul (Breaking Bad, Bojack Horseman), Vincent Cassel (Black Swan), Lena Waithe (A Black Lady Sketch Show, Master of None), Scott Mescudi (We Are Who We Are), Marshawn Lynch (Brooklyn Nine-Nine), John Gallagher Jr. (The Newsroom, Olive Kitteridge), Michael Ealy (Stumptown) i Tommy Flanagan (Sons of Anarchy). Kako se čini više nećemo imati priliku gledati Anthonya Hopkinsa, osim ako ga odluče vratiti u seriju u obliku flashbackova.

Treća sezona započeti će se prikazivati 15. ožujka ove godine, a u novom traileru se prikazuju zbivanja iz nekoliko distopijskih desetljeća vezanih uz temu divergencije, odnosno pojave različitih osobina pri razvoju neke vrste, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Prema autorima serije sve započinje aktualnim događanjima poput hongkonških prosvjeda i Trumpovog opoziva, a zatim prelazi na zlokobnije buduće događaje, uključujući treću rusku revoluciju. Vjerujemo da je ovo dovoljno podataka da nas dodatno zaintrigira kako bismo jedva dočekali nastavak priče koja će nas ovoga puta odvesti izvan granica zabavnog parka s Androidima.

Original Article