Treća sezona Mandaloriana i nova Star Wars serija

0
54

Prema informacijama iz više izvora kojima raspolaže najpouzdaniji medij za hollywoodske vijesti i glasine Variety, Disney+ već radi na trećoj sezoni Mandaloriana, iako još nije točno poznato ni kada će se početi prikazivati druga sezona, koja je prije izbijanja korona krize bila planirana za listopad 2020.

Radnja treće sezone nije poznata, osim što ćemo vjerojatno i dalje pratiti avanture Manda i "baby Yode", a u glasinama se spominje da će se pored dijela glumačke postave iz prve sezone, pojaviti i glumica Jamie Lee Curtis, iako se ne zna koja će biti njezina uloga.

Kako se čini, na obzoru je i jedna potpuno nova Star Wars serija koju potpisuje dramatičarka Leslye Headland, suautorica i glavna producentica Netflixove serije Russian Doll.

Izvori kažu da će se raditi o "ženski orijentiranoj" seriji koja neće biti vezana uz timeline drugih Star Wars produkcija.

Disney ove informacije još nije potvrdio, ali obzirom na popularnost Star Warsa i uspjeh prve sezone The Mandaloriana, za očekivati je da će žestoko raspaliti po najpoznatijem Lucasovom brandu iz svih oružja, što znači da nam u skoroj budućnosti predstoji obilje novih serija i filmova.

Original Article