Trebaće vam oko 20-30 sati za prelazak Assassin’s Creed Mirage

0
58
trebace-vam-oko-20-30-sati-za-prelazak-assassin’s-creed-mirage

Tokom godina videli smo kako se franšiza Assassin’s Creed naduvava od malog stealth naslova do open-world RPG-a sa bukvalno stotinama sati sadržaja. Međutim, sa ovom velikom promenom videli smo da se neki fanovi udaljavaju od serijala. Za one koji žele da se vrate Assassin’s Creed korenima, nadolazeći AC: Mirage će biti mnogo bliži klasičnim igrama Assassin’s Creed po dužini.

Kako je podelio kanal fokusiran na Assassin’s Creed ‘Access the Animus’, francuski YouTuber Julien Chieze je intervjuisao glavnog producenta za nadolazeći AC Mirage – Fabiana Salamona. Kao deo toga, Salamon je upitan koliko će trajati završetak igre. Dok su raniji AC naslovi mogli biti završeni za nekoliko desetina sati ili tako nešto, prelazak na otvoreniji RPG sistem sa Assassin’s Creed Origins i dalje je video da se vreme igre naduvava na preko 100 sati u proseku.

Srećom, Mirage neće biti tako zastrašujuće iskustvo, a glavni producent otkriva da će na osnovu nedavnih testova igranja prosečno igranje Assassin’s Creed Mirage trajati oko 20-24 sata. Iako je već ohrabrujuće samo po sebi, možda najvažnije otkriće je činjenica da će kompletan prolazak kroz nadolazeći stealth naslov trajati maksimalno oko 30 sati.

Sa AC: Mirage, sasvim je jasno da je Ubisoft slušao fanove i ne samo da čini glavnu priču mnogo prihvatljivijim iskustvom, već je takođe smanjio mnoge sporedne zadatke i nasumične kolekcionarske predmete potrebne za 100% kompletan prolazak. Biće vrlo zanimljivo videti kako će fanovi na kraju osećati o Assassin’s Creed Mirage kada igra izađe 12. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More