Train Station Renovation

0
225

Kasnih 1990-ih svako domaćinstvo je bilo zavisno od TV programa “Changing Rooms”. To je bilo kada nesigurna porodica predaje klјučeve modernom dizajneru, ostavlјajući ga na nekoliko dana da ukrasi dom, koristeći dizajn po njihovom sopstvenom izboru. Kada je otkriven konačni rezultat, neki su bili srećni, ali drugi su plakali i lako su mogli da ubiju dizajnera na licu mesta. U Train Station Renovation moraćete da iskoristite snagu Changing Rooms, maksimalno iskoristivši vaše istančano oko za dizajn, jer imate zadatak da pretvorite neuredno u nešto lepo. Za razliku od Changing Rooms, vi ćete biti jedini kreator, nikome da udovoljite osim samima sebi, i što je najvažnije, ne postoje otmeni dizajneri koji zajebavaju vaše kreativne vizije. Krenimo sa dizajniranjem.

Train Station Renovation pomalo je kombinacija Train Sim World- a i House Flipper-a, i iz nekog razloga je tu dodato malo priče za dobru meru. Vidite, upravo vi imate zadatak da obnovite gomilu starih železničkih stanica i pretvorite ih u nešto divno i sveže. To činite tako što ćete se odvesti do napuštene stanice vašim kamionetom i provesti vreme istražujući štetu; napuštene zgrade ispunjene smećem, razbijene prozore i gomile flaša piva, što je užasan prizor za gledanje.

Gde god se zakačite, shvatićete da ima puno posla koji treba nastaviti. Prvo što treba da uradite je da iznesete smeće, birajući u početku između vrha za smeće koji može da se reciklira, gde imate različite kante za staklo, drvo i karton. Kada tačne kese u boji stavite u pravi odelјak, dobijate novac za spasavanje planete – kad bi samo život bio takav! Druga alternativa je da napravite veliki preskok i samo ubacite sve u nju. Izbor je, kako kažu, vaš.

Train Station RenovationIgra se u prvom licu i kada se smeće raščisti, na vama je da stvarne zgrade i polomlјene predmete očistite i popravite. Na svu sreću na raspolaganju vam je torba sa kompletom, sa svim onim što može da vam zatreba. Za svaki posao imaćete posebne alate, a to znači da ćete koristiti pajsere za razbijanje prozora i povlačenje teško dostupnih polomlјenih podnih dasaka, metlu za čišćenje poda i dopiranje do paučine u uglovima, lopatice za popunjavanje rupa, pa čak i pouzdan sunđer za čišćenje grafita svuda raširenih. Pored toga, moraćete da potrošite vreme na popravlјanje elektrike, gletovanje zidova i čak farbanje – iznutra i spolјa. Kada šemu boja sortirate prema želјi, vreme je da krenete u kupovinu, ispunjavajući železničku stanicu svim vrstama dobrota.

Train Station Renovation

Radeći putem tableta u igri, otkrićete da ste u mogućnosti da kupite čitav niz predmeta za vaš novi prostor. Postoje platforme u raznim oblicima, bojama i veličinama za platforme, automati za prodaju karata u modernom i retro dizajnu, aparati za piće, table za polaske, satovi, bilјke i skoro sve i sve što vam padne na pamet učiniće vašu stanicu lepom. U campaign mod-u, ćete morati da budete pametni, sa ograničenim novcem, ali sandbox mod otvara se gde se obnavlјa železnička stanica; gotovine ima u izobilјu i možete da gradite do mile volјe.

Obnova železničke stanice brzo izaziva zavisnost, ali je i prilično terapeutska. U smislu elemenata dizajna, ovo iskustvo će ipak živeti ili umreti, a uspeh zavisi od toga koliko je vaš um kreativan i koliko ste zainteresovani za popunjavanje praznog mesta. Bilo da vam se to sviđa ili ne, moraćete da radite sa nekim nespretnim kontrolama.

Vizuelno i iskreno, ako ste lјubitelј železničke stanice ili dve, volite li opremu koja ih čini onakvima kakve jesu, ovde ćete imati dan na terenu. Ako ne, tada ćete se možda mučiti dok, iako sve izgleda u redu, ne postoji ništa što se ikada približava zapanjujućem. I osim pomalo nesigurne šeme upravlјanja, meniji i korisnički interfejs su dovolјno jednostavni za kretanje. Pored toga, soundtrack je živahan i lagan sa lepom kolekcijom melodija koje su u stanju da pruže smirujuću pozadinu tokom čišćenja i dizajniranja.

Train Station Renovation je neobičan, ali ako se uklopite u nišno tržišne koje pokušava da privuče, postoji šansa da će vam se svideti igra. Dobro je dizajnirana, savršeno deluje, i mešavina čišćenja i naknadnog dizajniranja starih napuštenih železničkih stanica zadovolјiće mnoge. Prilično je jedinstvena i pomalo čudna, ali postoji puno potencijala za ono što može da pruži u pravim rukama.

Za:

  • Čišćenje i projektovanje stanica je terapijsko
  • Mnoštvo stvari za kupovinu
  • Svideće se fanovima niša

Protiv:

  • Neće biti za sve
  • Šema kontrole je nesaglediva

Train Station Renovation was last modified: 15 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post Train Station Renovation appeared first on ITNetwork.

Original Article