Totally Reliable Delivery Service

0
313

Totally Reliable Delivery Service ima jednostavan koncept, isporučite pakete na njihovu lokaciju u najkraćem mogućem roku. Postoji zaokret, morate pojedinačno da kontrolišete ruke isporučioca, slično kao i kod ostalih naslova poput Octodad-a ili QWOP-a.

Kada smo pokrenuli igru, dala nam je mogućnost da igramo lokalno sa do četiri igrača ili online sa istom količinom. Odlučili smo da se okušamo van mreže da istražim šta igra nudi i da vam kažemo; to je sendvič sa bananom.

Igra počinje da vas podučava osnovama isporuke. Uhvatite prekidač za doziranje paketa, podignite ga da biste izbacili paket i dostavite na obeleženo mesto. Izgleda jednostavno, sve dok zapravo ne pokušate da premestite paket sa bilo kojom preciznošću. Sledeći dozator koji je obeležen ima vozilo koje se pojavlјuje kada podignete prekidač da biste izvadili paket. Očigledno su želeli da upotrebimo vozilo za isporuku sledećeg paketa i bilo je malo nezgodnije nego što se očekivalo.

Dok smo istraživali i vozili se, trebalo je da uzmemo u obzir više stvari, poput brzine: ako idete prebrzo, paket će izleteti ili šokantno iznenađenje da će, ako pređete poklopac šahta, vaš paket i vozilo da odskoči u vazduh. Svi ovi faktori samo su dodali zabavu i karakter igri.

Totally Reliable Delivery ServiceDok dovršavate isporuke, nagrađujete se kozmetikom za prilagođavanje vašeg vozača. U bilo kom trenutku možete da uđete u meni da biste promenili prilagođavanje. Nešto od toga bilo je zaklјučano iza DLC-a. Međutim, čini se da je pristojna količina opcija bila otklјučana igranjem igre.

Totally Reliable Delivery Service uspostavlјena je na nekoliko različitih ostrva, pri čemu svako ima njihov sopstveni broj isporuka koje treba izvršiti i zapravo se čini da je to prilično malo.

Totally Reliable Delivery ServiceIgra ima jednostavne kontrole: leva/desna kontrola okidača se hvataju levom/desnom rukom. Levi/desni odbojnik podiže odgovarajuću ruku kako biste mogli da podignete paket, a u vozilu koja god ruka zgrabi džojstik za upravlјanje vozilom upravlјa odgovarajućim analognim džojstikom. Pritisak na levi džojstik radi dok niste u vozilu i trubi tokom vožnje. Priroda fizičkih igara dodaje poteškoće i izazove. Bilo je trenutaka kada smo se mučili sa kontrolama: igra ponekad ima poteškoća sa razumevanjem gde su vam stopala u poređenju sa zemlјom i u više navrata smo se zaglavili. Međutim, postoji funkcija resetovanja za brzo odglavlјivanje.

Kad smo već kod kontrola, Totally Reliable Delivery Service baca na vas mnoštvo vozila kako bi se uverila da se vaši paketi isporučuju bezbedno. Najzabavnije vozilo sa kojim smo se susreli bio je trkački karting koji su pokretala dva aparata za gašenje požara, ali u njemu nije bilo mesta za nošenje paketa. Neka vozila se osećaju dobro i jednostavno poput vilјuškara, ali najneprijatniji za rukovanje bio je helikopter. Tri puta kada smo pokušali da isporučimo paket koristeći ga, srušili smo se ili pali u okean.

Totally Reliable Delivery ServiceOnline mod ima nekoliko opcija, od brze igre do vođenja vaših sopstvenih sesija. Uskočili smo u sesiju brze igre i bio je haos, vozači isporuka su se sudarali, uništavali pakete, sistem nam je zakazao. Pozitivno što treba oduzeti je to što se igralo mnoštvo lјudi. Onda smo se pridružili još jednoj sesiji i prošlo je malo uglađenije, mi i još jedan gospodin smo zajedno isporučili nekoliko paketa i udružili se za neke teže isporuke.

Poslednja napomena o Totally Reliable Delivery Service, muzika je sjajna. Ima umirujući i uglađen ritam koji čini da se igra oseća kao da se kreće lepim tempom, bez ometanja igranja ili nerviranja.

Totally Reliable Delivery Service ima njegov udeo tehničkih grešaka to je zasigurno, ali ono šta donosi je zabavno. Mislimo da kada biste imali par prijatelјa sa kojima biste koordinirali haos, igra bi bila na drugom nivou šašave zabave za više igrača.

Totally Reliable Delivery Service was last modified: 21 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Totally Reliable Delivery Service appeared first on ITNetwork.

Original Article