Torchlight 3 stiže sledećeg meseca

0
49

Torchlight 2 je izašao još u septembru 2012. godine, tako da su ljubitelji ove ARPG franšize čekaju više od osma godina. Ovog oktobra čekanju je došao kraj jer će Torchlight 3 zvanično biti lansiran.

Torchlight 3 je najavljen za 13. oktobar pošto developeri veruju da je igra spremna da izađe iz Steam Early Access-a i postane puno izdanje. Naslov ne dolazi samo na Steam već i na Playstation i Xbox prodavnicu. Igra dolazi i na Nintendo Switch ali tačan datum izlaska nije naveden.

Trenutno jedini način da koji možete naručiti Torchlight 3 je preko Early Access verzije na Steam-u. Kada igra bude spremna za lansiranje dobićete punu verziju bez dodatnih troškova. Prednarudžbe na Playstation i Xbox prodavnici još nisu otvorene međutim znamo da će cena Torchlight 3 na PC, Xbox One i PS4 biti €29,99.

Torchlight 3 je vro ambiciozni naslov koji vremenom postaje sve bolji dok se krčka u Steam Early Accessu. Igra ipak i dalje ima problema sa bagovima, sadržajima u igri i potencijalnim životnim vekom tako da se nadamo da će developeri ovog ARPG nastaviti da razvijaju igru u dobrom pravcu.

The post Torchlight 3 stiže sledećeg meseca appeared first on PLAY!.

Original Article