TOP 5 Spikerfoni za rad od kuće u 2023. godini

0
75
top-5-spikerfoni-za-rad-od-kuce-u-2023.-godini

Ako ste vi od onih koji radi isključivo od kuće ili imate hibridni raspored, verovatno ste kupili slušalice kako biste mogli da prisustvujete svim tim video konferencijskim pozivima. Međutim, neki ljudi ne vole da nose ništa na glavi, a u ti slučajevima je zgodno imati spikerfon. Pročitajte koji su to TOP 5 spikerfoni za 2023. gfodinu

5

Jabra Speak2 55 – Najbolji novi spikerfon u srednjem cenovnom rangu

Speak2 55 je model srednje klase u postavi za 2023. godinu. Ovaj model dolazi u kutiji za prenošenje od čoje i sa USB-A adapterom za povezivanje zvučnika direktno na kompjuter. Prenosivi spikerfon Jabra Speak2 55 nudi izvrstan zvuk, ima četiri mikrofona sa beamforming tehnologijom koji takođe potiskuju buku tako što blokiraju zvukove iz okruženja i registruju glasove koji dolaze iz svih pravaca. Time se obezbeđuje da se svi u prostoriji čuju jasno i bez distorzcije. Speak2 55 takođe nudi normalizaciju nivoa glasa, to je tehnologija koja izjednačava sve glasove na isti nivo bez obzira na jačinu zvuka koju koristi govornik.

Speak2 linija je prva koja donosi full duplex zvuk koji omogućava svima da pričaju i čuju jedni druge istrovremeno. Zvučnik punog opsega od 50 mm je dovoljno snažan da ispuni srednje veliku konferencijsku salu zvukom visokog kvaliteta. Njegov kompaktni dizajn, izvrstan kvalitet zvuka i jednostavnost korišćenja čine ga prvim izborom za profesionalce koji žele uvek da budu povezani i produktivni.

KUPI: 170 EUR 

upoznajmo se, klik > Like

Jabra Speak2 55 – Najbolji novi spikerfon u srednjem cenovnom rangu

Speak2 55 je model srednje klase u postavi za 2023. godinu. Ovaj model dolazi u kutiji za prenošenje od čoje i sa USB-A adapterom za povezivanje zvučnika direktno na kompjuter. Prenosivi spikerfon Jabra Speak2 55 nudi izvrstan zvuk, ima četiri mikrofona sa beamforming tehnologijom koji takođe potiskuju buku tako što blokiraju zvukove iz okruženja i registruju glasove koji dolaze iz svih pravaca. Time se obezbeđuje da se svi u prostoriji čuju jasno i bez distorzcije. Speak2 55 takođe nudi normalizaciju nivoa glasa, to je tehnologija koja izjednačava sve glasove na isti nivo bez obzira na jačinu zvuka koju koristi govornik. Speak2 linija je prva koja donosi full duplex zvuk koji omogućava svima da pričaju i čuju jedni druge istrovremeno. Zvučnik punog opsega od 50 mm je dovoljno snažan da ispuni srednje veliku konferencijsku salu zvukom visokog kvaliteta. Njegov kompaktni dizajn, izvrstan kvalitet zvuka i jednostavnost korišćenja čine ga prvim izborom za profesionalce koji žele uvek da budu povezani i produktivni.

KUPI: 170 EUR 

Beyerdynamic Space Max – Flegšip spikerfon kompanije Beyerdynamic

Novitet za 2023. godinu kompanije Beyerdynamic – spikerfon Space Max možda je suvišan za neke ljude, ali u pitanju je odličan spikerfon koji je među najboljim modelima za slušanje muzike (nudi jači bas od većine spikerfona, a ako možete to da priuštite, možete da povežete dva Space Max spikerfona za vrhunski stereo doživljaj). Sa atraktivnim dizajnom i odličnim kvalitetom izrade, on će biti odličan kompanjon vašem desktop računaru. Nema distorzije kada jačinu zvuka odvrnete na maksimum, a Beyerdynamic je napravio diskretni režim za slušanje muzike koji će unaprediti kvalitet reprodukcije. Tu je is režim spikerfona, a uređaj se neprimetno prebacuje između dva režima kada imate dolazni poziv. Upečatljiv dizajn u kombinaciji sa dobrom muziko i odličnim kvalitetom poziva čine ovaj Bluetooth zvučnik vrlo primamljivim. Beyerdynamic Space Max opravdava svoju cenu izvanrednim industrijskim dizajnom i vrhunskim kvalitetom zvuka tokom poziva. Njegove dobre, ali ne i premijum karakteristike kao muzičkog zvučnika ne umanjuju generalni doživljaj.

KUPI: $399.00 

eMeet M0 Plus – Najbolji jeftini spikerfon

eMeet M0 Plus je jeftini kompaktni USB spikerfon koji se povezuje na vaš kompjuter preko USB-A u USB-C kabla koji ide uz njega. On ima raspored sa četiri mikrofona, potiskivanje akustične buke i ehoa, kao i unapređenu tehnologiju za smanjenje buke. Ovaj spikerfon je odlično rešenje za nekoga kome treba običan kancelarijski spikerfon za svakodnevno korišćenje sa Windows ili Mac kompjuterom. On nudi solidan kvalitet zvuka, dobro radi sa svim velikim video-konferencijskim platformama i povezuje se preko USB-a ili Bluetootha. Ovaj mali zvučnik ne može da se poredi sa Bluetooth zvučnicima od 300$ koji služe za puštanje muzike. On takođe ne radi sa Android ili iOS uređajima. Međutim, ako tražite način da se uključite u Zoom ili Microsoft Teams poziv bez nošenja bubica ili slušalica, ovaj konferencijski spikerfon će odraditi apsolutno dobar posao.

KUPI: $59.99 

Anker PowerConf Bluetooth spikerfon – solidan izbor

Anker PowerConf nudi solidne performanse za utrošeni novac, a njegovih šest mikrofona raspoređenih na 360 stepeni detektuju glasove do osam osoba u prostoriji. Ovaj Bluetooth spikerfon se puni i povezuje sa kompjuterom preko USB-C kabla (ako želite kablovski da ga povežete) a lako se povezuje i sa mobilnim telefonom ili tabletom preko Bluetootha. Sa integrisanom baterijom od 6.700 mAh ovaj spikerfon možete da iskoristite i za punjenje drugih uređaja. Baterija može da izdrži 24 sata razgovora a Anker PowerConf Bluetooth spikerfon može da se upari sa telefonima, tabletima, laptopovima, kompjuterima itd. A kada ga uparite, on se lako uparuje sa poslednjim uređajem. Možete čak i da ga koristite za slušanje muzike sa kontrolama koje vam omogućavaju nesmetano pauziranje i puštanje pesama. Jedna interesantna stvar je što kod korišćenja ovog spikerfona za slušanje YouTube video snimaka nema kašnjenja zvuka.

KUPI: $129.00 

Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen – Najbolji Bluetooth zvučnik koji služi i kao spikerfon

Zbog njegovog okruglog dizajna, ovaj zvučnik koristi „True360“ tehnologiju kompanije Bang & Olufsen. „True 360“ suštinski čini zvuk omnidirekcionim, pa možete da čujete sve elemente jasno, bez obzira sa koje strane zvučnika se nalazite. Postoji samo jedna mana, a to je da ne dobijate stereo informacije. Nema desne ili leve strane, sve je u sredini. U kompaniji B&O su unapredili svoj kupolasti, aluminijumski A1 zvučnik koji sada ima bolju bateriju, jače performanse spikerfona (sada ima tri mikrofona) i nešto bolji zvuk. Iako nema neke od funkcija karakterističnih za spikerfone poput drugih modela sa ove liste, ovaj zvučnik definitivno nudi najkvalitetniji zvuk za slušanje muzike i sa zadovoljstvom ćete ga koristiti po ceo dan. Kada tome dodate prelep, elegantan dizajn i lakoću korišćenja, dobijate novu generaciju Bluetooth zvučnika na koju je apsolutno vredelo čekati.

KUPI: $252.69 

[td_smart_list_end]

Read More