TOP 5: Maske za Samsung Galaxy S23

0
67
top-5:-maske-za-samsung-galaxy-s23

Samsung Galaxy S23 jeste najjeftiniji od tri Samsungova flegšip modela za 2023. godinu, ali onaj ko ga kupi želeće i da ga zaštiti. Vodeći se zaštitom, testirali smo i odabrali najbolje maske za Galaxy S23 na tržištu, od tankih do izdržljivih i sa svim mogućim karakteristikama.

UAG Monarch Pro

UAG Monarch Pro je flegšip zaštitna maska ovog proizvođača. Ona nudi zaštitu bez velike mase i debljine u poređenju sa drugim ultraizdržljivim maskama. Sa pet zaštitnih slojeva, ojačanom zaštitom uglova i ekrana, pokrivenim dugmićima i neklizajućim materijalima, Monarch Pro će se postarati da vaš Galaxy S23 bude siguran. On dvaput ispunjava MIL-STD 810G-516.6 standard protiv ispadanja i nudi impresivnu zaštitu od ispadanja sa visine do čak 8 metara. Sa integrisanim magnetnim modulom, Monarch Pro nudi čitav niz kompatibilnih MagSafe dodataka.

KUPI  

Samsung silikonska maska

Samsung je zaista u samom vrhu kada se radi o originalnim maskama proizvođača pa tako vredi pogledati i njihovu najobičniju silikonsku masku. Napravljena je od mekanog silikona koji odlično prianja u ruci i prija na dodir. Takođe dolazi u različitim bojama koje odgovaraju svačijem stilu i ukusu. Kao zvanična Samsung maska, ona je nešto skuplja od alternativa koje nude drugi proizvođači, ali u ovom slučaju i vredi dodatnog novca. Ako želite još bolje prianjanje, bacite pogled na Silicone Grip masku koja ima traku od tkanine pozadi.

PROVERI CENU 

Otterbox Defender Pro

Otterbox je jedan od najboljih brendova za izdržljive maske, a od modela Defender Pro nema izdržljivijeg. Pored odlične zaštite od ispadanja, ova maska takođe ima i poklopce za portove koji sprečavaju prašinu i nečistoće da pokarabase unutrašnjost vašeg Samsung Galaxy S23 telefona. Sva ta dodatna zaštite čini masku prilično velikom, ali Galaxy S23 je relativno mali model, tako da i dalje možete da ga koristite jednom rukom. Defender Pro maska takođe dolazi sa zgodnom futrolom koja se kači na kaiš i služi takođe i kao naslon za telefon. U ponudi je veliki broj boja, ali cena je nešto veća.

PROVERI CENU  

UAG Monarch

Monarch maska kompanije Urban Armor Gear je jedna od najizdržljivijih maski za Galaxy S23 na celom tržištu, sa impresivnom zaštitom od ispadanja sa visine od čak 6 metara. Kevlar završna obrada pozadi izgleda odlično i daje maski premijum osećaj. Takođe je izuzetno lagana i odlično funkcioniše sa bežičnim punjačima. Ako imate još prostora u budžetu, tu je čak i verzija sa MagSafe magnetima pozadi za dodatnu upotrebljivost. Obe maske su prilično skupe, pa ako tražite nešto malo pristupačnije pogledajte model UAG Plasma.

PROVERI CENU 

Smartish Wallet Slayer Vol 1

Wallet Slayer je još jedna popularna maska/držač za kartica sa mestom za do tri kartice. Ona ne koristi stezaljku ili džepove da drži kartice na mestu, ali čak i kada u njoj držite samo jednu karticu, ona će tu stajati bezbedno. Ove maske su prilično jeftine, a glavni adut im je širok spektar opcija za personalizaciju. Postoji mekana i tvrda verzija maske, sa gomilom spremnih dizajnova i mogućnošću da otpremite sopstvene slike na nju. Maska jeste doduše malo glomazna, i kao i većina držača za kartice ne može da se koristi sa bežičnim punjačem.

PROVERI CENU  

Read More