Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (Nintendo Switch)

0
427

Prelazak sa moćnijih sistema kao što su PlayStation 4 i Xbox One na manje snažni Nintendo Switch obično zahteva mnogo posla i jasno je da je Activision-ov Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 morao da bude izmenjen za njegov Switch port. Postoji značajna grafička razlika između različitih verzija igre, a Switch port se oseća malo teže za kontrolisanje od njegovih kolega. Bez obzira na to, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 pronašao je sebi odgovarajući dom sa Nintendo-ovom konzolom zahvalјujući njegovim stilovima za pokupljanje i igranje koji ga čine prirodno uklapajućim na prenosivom uređaju.

Po izlasku, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 dobio je blistave kritike zbog njegove sposobnosti da ponovo poseti hvalјena ranija ponavlјanja serije iz ranih 2000-ih sa ažuriranim, modernijim performansama. Svi parkovi iz originalne dve igre prisutni su u remake-u, kao i većina skejtera koji su bili poznati u to doba, ali postoji i mnoštvo novih karakteristika. Igrači mogu da pogledaju nekoliko dodatnih skejtera, ponovo nauče ažurirani i pobolјšani sistem trikova, pa čak i ispune potpuno nove izazove u napredovanju. Sve ove funkcije su prisutne i u verziji Nintendo Switch.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2Ubedlјivo najveća razlika koja će se primetiti odmah nakon pokretanja Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 za Switch je što ne izgleda tako dobro na manje moćnom hardveru. Ova verzija igre izgleda kao da je napravlјena nekoliko godina pre PlayStation i Xbox izdanja, posebno kada je sistem u pristajanju. Sveukupni svet je mnogo ravniji i manje detalјan u vezi sa Switch-om, a sami modeli likova se osećaju kao da su mogli da budu izbačeni iz igre s početka 2010-ih. Igranje igre u handheld mod-u čini celokupnu sliku oštrijom, ali i dalјe deluje zastarelo i manje detalјno.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2Grafički kvalitet možda nije sjajan, ali Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 iznenađujuće dobro radi na Nintendo hardveru. Ova verzija igre je zaklјučana na 30fps, što na papiru zvuči vrlo nisko za modernu video igru. Zapravo je ovo bio pametan potez, jer broj sličica u sekundi ostaje dosledan, čak i u najhaotičnijem okruženju, igra nikada nije pala u performansama. Čini se da je doneta aktivna odluka o odabiru performansi igre nad vizuelnim kvalitetom, što je takođe osiguralo da u kodu ne vrebaju greške u pucanju igre.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2Jedna stvar koju treba imati na umu ako igrate Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 na Switch-u je da Joy Con kontroleri nisu dobro prilagođeni preciznosti koju ova igra zahteva. Za izvođenje trika iz vazduha potrebno je da skejter bude okrenut u pravom smeru ili će biti počišćeni i izgubiti sve bodove koji su nagomilani za taj trik. Kontrole Joy Con-a imaju tendenciju da se drže i ne reaguju uvek dobro na precizne akcije. To može da se popraviti ili učenjem upotrebe D-pad kontrolera ili priklјučivanjem sistema i ulaganjem u Switch Pro kontroler da biste imali veću kontrolu nad likovima u igri. Iako je ovo više greška hardvera nego igre, to će otežati postizanje kombinacije od 10 miliona poena sa ovom verzijom.

Sve u svemu , Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 je izvrsno iskustvo bez obzira na kom sistemu se igra. Verzija igre Nintendo Switch je malo drugačija, sa nekoliko ograničenja onoga što je igra u stanju da postigne zahvalјujući hardveru, ali i dalјe ostaje prijatna. Switch port Tony Hawk s Pro Skater 1 + 2 je idealan za one koje žele da igra u handheld mod-u na Switch, ali oni koji će uglavnom igrati iz njihovih kauča na televizoru će želeti da pokupe drugu verziju ako je moguće.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (Nintendo Switch) was last modified: 3 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (Nintendo Switch) appeared first on ITNetwork.

Original Article