Za razliku od brojnih šefova automobilskih kompanija, Elon Musk je jedan od rijetkih koji direktno razgovaraju s kupcima preko Twittera i drugih društvenih mreža i reagira na prijedloge. 

Nakon ispovijesti vozača koji je razbio svoj Model 3, Musk je tako najavio da će dodati opciju koja će omogućiti se pretinac u automobilu automatski otvori u slučaju sudara i dodati plastični sloj na središnji ekran u vozilu. 

Naime, vozač je preko Reddita podijelio svoju priču o sudaru u kojem se sa 100 km/h zabio u automobil koji je stao ispred njega. Tesla je potpuno razbijena u sudaru, ali vozač je napisao kako su on i suputnik ostali zaštićeni. Štoviše, liječnici hitne pomoći rekli su da se ne bi izvukao iz manje sigurnog automobila. 

Opisujući nesreću, vozač je rekao da se staklo, koje štiti 15-inčni ekran u autu, rasprsnulo i razderalo ruku njegova suputnika. Uz to, naglasio je da je imao problema s otvaranjem pretinca u kojem su mu bili dokumenti o automobilu i osiguranju. Naime, pretinac se inače otvara pritiskom tipke na ekranu.

Musk je reagirao na to te je najavio da će dodati softversku opciju kako bi se pretinac otvorio u slučaju sudaru te da će razmotriti dodavanje sloja na ekran kako bi se spriječilo pucanje.

Article source: https://www.24sata.hr/tech/to-je-brzina-musk-dodao-novu-opciju-u-model-3-nakon-sudara-560989