TMNT: The Cowabunga Collection prodata u preko milion primeraka

0
63
tmnt:-the-cowabunga-collection-prodata-u-preko-milion-primeraka

TMNT: The Cowabunga Collection lansirana je prošle godine sa velikim uspehom, okupljajući sve klasične TMNT naslove u jedan atraktivan i moderan paket. U decembru je kolekcija dobila veliko ažuriranje koje donelo onlajn funkcionalnost gomili igara, podršku za novi kontroler i još mnogo toga. Čini se da se ova stalna podrška developera ogleda u povratnoj podršci fanova, jer je Kovabunga kolekcija sada prodata u preko milion primeraka.

Objavljujući na Twitteru, izdavač Konami je rekao: „13 kultnih TMNT naslova, u preko milion prodatih kopija! Od doživotnih obožavatelja, do novajlija koji prvi put doživljavaju istorijske igre – nadamo se da ste uživali igrajući i istražujući TMNT: The Cowabunga Collection.”

Pored najave, Konami je objavio infografik koji pokazuje da je 350 miliona vojnika poraženo; igrači su kolektivno spasili prijatelje kornjača više od milion puta, a sam Šreder je poražen više od 2 miliona puta. Međutim, najvažnije je da je pojedeno preko 6 miliona pica.

Iako se možda ne prodaje tako brzo kao najnovija originalna TMNT igra (Shredder’s Revenge), 1 milion prodatih kopija je ogroman broj, što je još jedan pokazatelj da su se Kornjače zvanično vratile.

13 iconic TMNT titles, over 1 million copies sold!

From lifelong fans, to newcomers experiencing the historic games for the first time — we hope you’ve enjoyed playing and exploring TMNT: The Cowabunga Collection.

You all really kicked some shell. pic.twitter.com/gafVGMo8Nn

— Konami (@Konami) April 7, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More