TMNT: Last Ronin igra u problemu – ostala bez 50% developera zbog otkaza

0
65
tmnt:-last-ronin-igra-u-problemu-–-ostala-bez-50%-developera-zbog-otkaza

Prošle godine, izveštaj je otkrio potpuno novu Ninja Turtles igru zasnovanu na priči The Last Ronin. Ova priča prati poslednju preživelu kornjaču nakon posledica raznih užasnih događaja, polako otkrivajući mračni narativ za čitatelje.

Rečeno je da će igra uzeti signale od God of War za vernu adaptaciju, ali razvoj igre Ninja Turtles: The Last Ronin već nailazi na prepreke. Nakon otpuštanja u kompanijama poput Riot Games, Black Forest Games je smanjio svoj tim za 50%.

Ova informacija dolazi od portala Kotaku, koji potvrđuje da je oko 55 zaposlenih izgubilo posao u Black Forest Games. Do kraja 2023. godine, ovaj studio je zapošljavao 110 developera, samouvereno adaptirajući ovu popularnu priču iz Teenage Mutant Ninja Turtles stripova.

Iako je The Last Ronin tek počeo sa razvojem i još uvek je nekoliko godina daleko, problemi tako brzo u pre-produkciji možda nisu najbolji znak. U najgorem slučaju, igra bi mogla biti trajno otkazana.

Prema izvorima, menadžeri Black Forest Gamesa su zadržali svoje pozicije. Kreativni direktori su takođe ostali u studiju, što daje nadu da razvoj Ninja Turtles: The Last Ronin neće biti previše pogođen.

Uprkos takvom velikom udarcu na studio, većina zaposlenih još uvek nije javno komentarisala situaciju. Ipak, sa barem jednom ili dve objave na društvenim medijima, ovaj izveštaj je potvrđen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More