Titanfall 3 i dalje ne postoji

0
202

Kao veliki fan Titanfall serijala, sa slobodom mogu reći da se radi o najpotcenjenijem serijalu u industriji video igara. Pogotovu što se tiče drugog dela koji je nezasluženo dobio malo pažnje publike.

Slika serijala popravljena je značajno tek kada se pojavio Apex Legends, Battle Royale naslov baziran na događajima i elementima iz ovog sveta. Oni obožavatelji koji nisu vični Battle Royale trendu, nadali su se da će ogromno interesovanje za Apex Legends pogurati developera Respawn Entertainment u izradi Titafall 3.

Nažalost, odgovor je ne. U nedavnom strimu, Džejson Garza, zaduženi za komunikaciju sa zajednicom, rekao je da “nema ničeg”, kada je bio upitan za postojanje Titanfall 3. On je poručio fanovima da se ne nadaju previše, jer nema ničeg novog u razvoju vezano za Titanfall brend, već rade na “previše” drugih igara.

Respawn Entertainment nije samo fokusiran ka Apex Legends, njegovoj nadogradnji i mobilnoj verziji, već radi na raznim drugim iskustvima, kao što je nastavak za Jedi: Fallen Order, tako da se može reći da developeri imaju prepune ruke posla.
Šteta što Titanfall 3 nije među igrama na kojima se radi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Titanfall 3 i dalje ne postoji appeared first on PLAY!.

Original Article