Tim za stanje kvaliteta Cyberpunk 2077 lagao CD Projekt o stanju igre

0
50

U novom izveštaju se navodi da je spoljni QA tim koji stoji iza Cyberpunk 2077 obmanuo developera CD Projekt o iskustvu i veličini njegovog tima koji radi na igrici.

Upper Echelon Gamers tvrdi da su primili poverljive dokumente od zaposlenog u Quantic Labs-u sa sedištem u Rumuniji, spoljnoj QA kompaniji koja stoji iza Cyberpunk 2077, u kojima se detaljno opisuje šta je pošlo naopako tokom QA procesa i kako je to možda doprinelo da igra bude toliko loša pri lansiranju.

Upper Echelon Gamers je poslao ono što tvrdi da je „datoteka za QA testiranje od 72 stranice, dokumentacija o ljudskim resursima Quantic Labs-a, grafikoni toka rada“ i više dokumentacije koja podržava legitimnost tvrdnje.

„Verujem da je izvor stvaran. Oni su pružili opsežne dokaze koji potkrepljuju tu činjenicu i izneli ozbiljne tvrdnje o kvalitetu QA aktivnosti u Quantic Lab-u“, navodi se.

U odgovoru na ovu priču, portparol CD Projekt Red je rekao da kompanija „ne komentariše glasine“. Ali je svakako zanimljivo pratiti razvoj situacije, pošto se ispostavlja da je slika iza inicijalnog neuspeha igre potpuno drugačija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Tim za stanje kvaliteta Cyberpunk 2077 lagao CD Projekt o stanju igre appeared first on PLAY!.

Original Article