Threads će vam omogućiti da pretražujete postove

0
53
threads-ce-vam-omoguciti-da-pretrazujete-postove

Telefoni 23/H1


PCPress.rs Image

Threads, X (bivši Twitter) konkurent koji je kreirala Meta, radi na načinu pretraživanja postova pomoću ključnih reči, najavio je izvršni direktor Mark Zuckerberg.

PCPress.rs Image

Možete videti kako bi nova funkcija pretrage Threads mogla da funkcioniše na slici koja je ugrađena ispod. Dok će vaša pretraga za određenom ključnom reči izvući ljude sa tim korisničkim imenom (kao i sada), pritiskom na dugme „pretraži“ proširićete pretragu na sve postove koji sadrže tu ključnu reč. Zbog toga izgleda kao pojednostavljena verzija Instagram-ove funkcije pretraživanja.

Pretraga ključnih reči još uvek nije dostupna u SAD. PR Instagrama Christine Pai kaže za The Verge da Threads testira pretrage ključnih reči u Australiji i Novom Zelandu, a uskoro će se proširiti na više zemalja engleskog govornog područja. „Aktivno slušamo povratne informacije zajednice i radimo na više funkcija za poboljšanje iskustva pretrage“, kaže Pai.

Nakon svog eksplozivnog lansiranja u julu, Threads je stalno proveravao više potrebnih funkcija sa svoje liste, uključujući feed samo za praćenje i dostupnost na vebu.

Izvor: TheVerge

PC Press Studio


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.