THQ Nordic ima 20 nenajavljenih igara u razvoju

0
67
thq-nordic-ima-20-nenajavljenih-igara-u-razvoju

THQ Nordic je nedavno organizovao svoj vlastiti showcase na kojem je najavio i pokazao nekoliko svojih projekata, uključujući TMNT: The Last Ronin i South Park: Snow Day. Zanimljivo je da je THQ otkrio da trenutno ima 20 dodatnih projekata u razvoju – svi još uvek nisu najavljeni.

Tokom THQ Nordic Digital Showcase 2023, izdavač je najavio i pokazao desetak igara koje su trenutno u razvoju, uključujući Alone in the Dark; TMNT: The Last Ronin; South Park: Snow Day i Wreckreation.

Zanimljivo je da je nakon završetka događaja, THQ otkrio da su ovi naslovi samo deo onoga što izdavač ima u planu, rekavši:

“Od danas, THQ Nordic (Handygames nije uključen) ima 37 igara u razvoju, od kojih 20 još uvek nije najavljeno nakon ovog prikaza. Hvala vam na gledanju!”

THQ Nordic je ogromna kompanija, koja se nalazi pod kišobranom giganta Embracer Group, i sama ima 20 različitih podružnica – što čini najavu 37 igara nešto manje šokantnom.

Ipak, sa više od 3 desetine igara koje su trenutno u pripremi, biće zanimljivo videti kako se percepcija izdavača menja kako i kada svaka od njih izađe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More