THQ Nordic će oživeti franšizu Alone in the Dark

0
86

Poslednjih nekoliko meseci, postojao je misteriozni nalog na Tvitteru koji je leakovao gomilu igara visokog profila sa visokom stopom tačnosti. Korisnik je bio tih neko vreme, ali se vratio ove nedelje neposredno pre sledećeg izlaganja THQ-a.

Snitch je korisnik Twittera koji se pojavio u junu i brzo stekao ime sa brojnim curenjima oko Sonijevog State of Play strima i drugim velikim najavama objavljenim tokom leta. Sada su se ponovo vratili, ovog puta nagoveštavajući novu igru Alone in the Dark. THQ Nordic je nabavio ovu survival horror franšizu pre dosta vremena i čini se da su spremni da otkriju nešto novo.

Snitch je bio toliko precizan sa svojim curenjem da smo se pitali kako to uspeva. Trenutno vodeća teorija je da ova osoba ima pristup Jutjub-ovoj bazi podataka, što joj omogućava da vidi naslove privatnih i nenavedenih video snimaka, koje će izdavači igara otpremiti danima uoči velikog prikazivanja kako bi mogli da objavljuju svaki trejler brzo nakon izjava za javnost.

Ovo najnovije curenje dodaje određenu težinu toj teoriji. THQ Nordic’s showcase održava se za nekoliko dana, 12. avgusta. Verovatno je da je kompanija počela da postavlja trejlere na YouTube u nenavedenom obliku pre događaja.

Alone in the Dark je horor survival serijal koji je prvobitno počeo 90-ih godina, a ponovo je pokrenut 2008. Poslednja igra u seriji je objavljena 2015. godine, ali nije dobro recenzirana. 2018. godine THQ Nordic je preuzeo IP i verovatno od tada radi na oživljavanju.

Being afraid of the dark is what keeps most of us alive.

— The Snitch (@insider_wtf) August 9, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post THQ Nordic će oživeti franšizu Alone in the Dark appeared first on PLAY!.

Original Article