The Witcher serija “i nije baš za dečije oči”, kaže producentkinja serije

Serija rađena po čuvenom serijalu knjiga o vešcu Geratlu se već uveliko sprema za popularnu TV mrežu Netflix, i praktično su već sve kockice sklopljene.

Znamo ko sve vodi stvari i ono što je najvažnije, znamo većinu uloga, računajući tu i onu ključnu, ulogu Geralta koju će izneti Henri Kavil, glumac koj nam je do sada najpoznatiji bio po ulozi Supermena.

Mišljenja o njegovoj adekvatnosti za tu rolu su podeljena, i njegov prvi probni kadar u toj ulozi je podelio mišljenja, ali nam na kraju ostaje da sačekamo seriju i sami iznesemo sud.

Sa snimanjem se već uveliko počelo i glavni vođa projekta, producentkinja Loren Šmid Hisrič (Lauren Schmidt Hissrich), je iznela na Tviteru da kao majka misli da to “definitivno nije nešto što bi dala svom petogodišnjem detetu da gleda”.

Svakako verujemo da Netflix želi da serija ima “poželjan” rejting kako bi molga da se prikazuje i mlađoj publici, ali se iskreno nadamo da će ostati verni onome što čini svet knjiga i igara, a to su brutalan i realan fantazijski svet, prepun nasilja, krvi i seksa, jer inače serija ne bi bila verna sebi i originalnom materijalu.

Svakako jedva čekamo da je gledamo.

Just watched a cut of #Witcher with Ben, and the verdict is in: this show is not for 5-year-olds. Like, really not. #TalesOfAWorkingMom

— Lauren S. Hissrich (@LHissrich) January 27, 2019

Original Article