The Witcher 3: Wild Hunt slavi 5 godina postojanja

19. maja 2015. godine pred igrače je stigao The Witcher 3: Wild Hunt, zanimljivi naslov koji je nastavio priču inspirisanu delima Andžej Sapkovskog. Ova igra je na samom početku imala par problematičnih elemenata ali je tek kasnije postala naslov koji se smatra jednim od najboljih u industriji igara.

Cenjenost The Witcher 3 igre ne dolazi samo iz sadžaja, već i iz načina na koji se poljski CD Projekt Red ophodio prema publici. Igra je nakon izlaska dobila ogroman broj dodataka, većinom besplatnih, a dve najveće ekspanzije, Hearts of Stone i Blood and Wine, se mogu okarakterisati kao samostalne igre zahvaljujući proširenju gejmpleja od nekoliko desetina sati.

CD Projekt Red obeležava 5 godina postojanja specijalnim videom koji nas podseća na neke od značajnijih scena u The Witcher 3, praćeno izvođenjem odlične muzike bazirane na slovenskom folkloru koju izvode brojni muzičari iz svojih domova.

CD Projekt Red je pripremio i specijalna sniženja igre za sve one koji nekim slučajem do sada nisu odigrali ovu igru. Game of the Year izdanje za The Witcher 3 Wild Hunt je trenutno sniženo za 70% na Steam i GOG platformama, pa je tako moguće kupiti ga za samo 13$.

Ovog vikenda je ovog izdanje Witcher 3 sa svim pratećim ekspanzijama bilo moguće uzeti za samo 5$ na Epic Games Store, uz pomoć kupona, ali je to kasnije korigovano pa zbog samo jednog centa sniženje više nije moguće iskoristiti.

Što se tiče nekog narednog izdanja u ovom serijalu, moramo se naoružati strpljenjem, pošto će rad na novoj Witcher igri početi čim se pojavi Cyberpunk 2077, što će se odigrati 17. septembra.

Pošto se prisećamo The Witcher 3 doživljaja, podelite i vi vaše sa nama u komentarima.

The post The Witcher 3: Wild Hunt slavi 5 godina postojanja appeared first on PLAY!.

Original Article