The Witcher 3 Switch verzija je sada još bolja zahvaljujući apdejtu

0
78
the-witcher-3-switch-verzija-je-sada-jos-bolja-zahvaljujuci-apdejtu

Sa lansiranjem nadogradnje sledeće generacije za The Witcher 3 krajem 2022. godine, CD Projekt Red je dodao novi sadržaj inspirisan Netflixovom igranom serijom. Ovaj sadržaj je dostupan na većini konzola i računara od tada, ali korisnici Nintendo Switcha su bili uskraćeni. Sa ovonedeljnom nadogradnjom, Switch verzija igre dobija nekoliko dobrodošlih unapređenja.

Neverovatno je da The Witcher 3 uopšte radi na Switchu. To je svakako verzija igre sa “najlošijim” izgledom, ali je savršeno igriva u celosti, na prenosnom uređaju. Sa Patch 4.04, Switch vlasnici sada imaju pristup novim sporednim misijama inspirisanim Netflixovom serijom The Witcher. Pored toga, Switch verzija sada ima implementiran Full Combat Rebalance mod i popravljen je cross-progression, omogućavajući korisnicima da lakše prelaze između PC-a ili druge konzole i Switch verzije bez gubitka napretka.

Ostatak patcha se uglavnom fokusira na ispravke bagova specifičnih za platformu. Sada su popravljene brojne misije na svim platformama. Dodatno, na PC strani, ispravljen je problem gde GOG dostignuća ne otključavaju za Complete Edition igre i igrači će sada moći da postave FPS ograničenje dok koriste DLSS 3 Frame Generation.

Patch 4.04 za The Witcher 3 je sada dostupan na svim platformama. Kompletne beleške o patch-u možete pročitati OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More