The Witcher 3 next-gen verzija stiže do kraja godine, donosi i novi DLC

0
44

CD Projekt RED je najavio da će ažuriranje sledeće generacije za The Witcher 3: Wild Hunt biti objavljeno u četvrtom kvartalu 2022. godine. Štaviše, kompanija je otkrila puni nadolazeći sadržaj.

Prema čelniku kompanije CDPR, Marcinu Momotu, The Witcher 3 Next-Gen će doći sa oba proširenja Hearts of Stone i Blood and Wine. Štaviše, imaće sve ranije objavljene DLC-ove, kao i novi DLC koji je inspirisan The Witcher Netflix serijom.

CD Projekt RED je prvobitno najavio The Witcher 3 Next Gen u septembru 2020. iako tim nije otkrio mnogo, tvrdio je da će podržati ray-tracing efekte.

U martu 2021. godine, vodeći PR menadžer CD Projekt RED-a rekao je da će ažuriranje doći u prvoj polovini 2021. a onda, u oktobru 2021, CDPR je tvrdio da će ovo ažuriranje sledeće generacije izaći u drugom kvartalu 2022. godine. Zatim, prošlog aprila, CDPR je izjavio da ažuriranje je odloženo na neodređeno vreme.

Let's make this 7th anniversary even better, shall we?
We're delighted to share that the Next Gen version of The Witcher 3: Wild Hunt is planned to release in Q4 2022.
See you on the Path, witchers! pic.twitter.com/2wQbxMP4zh

— The Witcher (@witchergame) May 19, 2022

Regarding the contents of The Witcher 3: Wild Hunt Next Gen version, it comes with both expansion packs (Hearts of Stone + Blood and Wine), all of the previously released DLCs and patches + new DLC inspired by The Witcher Netflix series.

— Marcin Momot (@Marcin360) May 19, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post The Witcher 3 next-gen verzija stiže do kraja godine, donosi i novi DLC appeared first on PLAY!.

Original Article

(Visited 2 times, 1 visits today)