The Witcher 3 next-gen verzija će raditi bolje zahvaljujući novom apdejtu

0
41
the-witcher-3-next-gen-verzija-ce-raditi-bolje-zahvaljujuci-novom-apdejtu

Koliko god da je vizuelna nadogradnja za The Witcher 3 bila sjajna nakon objavljivanja njegove verzije sledeće generacije, ažuriranje nije stiglo bez problema. Već neko vreme postoje problemi sa grafikom i performansama u igri, ali danas je velika nova zakrpa objavljena za sve platforme.

Zakrpa 4.02 je sada objavljena za The Witcher 3: Wild Hunt. Ažuriranje je već dostupno na računaru i trebalo bi da počne da se prikazuje na konzolama Xbox Series X/S i PS5 danas. Ažuriranje poboljšava iskorišćenost CPU jezgra dok se koristi DX12 na računaru, a na konzoli bi režim performansi igre trebalo da radi bolje.

Ostala poboljšanja sa ovom zakrpom uključuju nekoliko ispravki grešaka u potrazi, poboljšani izgled vode dodavanjem prelamanja SSR-u i raytracing refleksije, problem teksture cigle je sada uklonjen i klizač zamućenja pokreta je sada dostupan u meniju sa opcijama. Pored toga, problemi sa lokalizacijom na arapskom i korejskom jeziku su popravljeni, a tradicionalni kineski font je ažuriran.

To je sve što su barem beleške o zakrpi pokrile, CD Projekt Red kaže da zakrpa sadrži druge manje ispravke koje nisu navedene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More