The Witcher 3 next-gen izdanje konačno izlazi u decembru

0
70

Iako je u početku CD Projekt Red planirao da objavi ažuriranja sledeće generacije za The Witcher 3 2021. godine, kasnije je pomerena za 2022. Poboljšanu verziju The Witcher 3 razvija Sabre Interactive, ali je CD Projekt Red preuzeo razvoj ranije ovog godine, kada planiran za izdavanje tokom četvrtog kvartala tekuće godine. Sada konačno imamo tačan datum objavljivanja.

The Witcher 3 od ove godine ima sedam godina. Novo ažuriranje će uključivati poboljšanja grafike i performansi za PC, Xbox Series X/S i PS5, uz ray-tracing. CD Projekt Red je takođe ranije nagovestio i „nekoliko iznenađenja“ tako da će igri biti dodat i mali sadržaj. To će uključivati novi sadržaj na temu Netflixove serije Witcher, a nekoliko modova napravljenih u zajednici se takođe integriše u igru.

CD Projekt Red je prvobitno zadužio Sabre Interactive da razvije ovu novu verziju igre nakon odličnog rada kompanije na portu za Nintendo Switch. Međutim, ranije ove godine, CD Projekt Red je odlučio da prekine vezu sa studijom i odlučio da samostalno završi rad na ažuriranju.

Sada nakon meseci dodatnog rada, ažuriranje je konačno spremno za objavljivanje. Ažuriranje će stići 14. decembra za PC, Xbox Series X/S i PS5. Na konzolama sledeće generacije, moraćete da preuzmete novu verziju igre “sledeće generacije“. Međutim, PC igrači će automatski dobiti ažuriranje bez potrebe za ponovnom instalacijom nove verzije igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post The Witcher 3 next-gen izdanje konačno izlazi u decembru appeared first on PLAY!.

Original Article