The Wayward Realms je delo bivših Elder Scrolls developera

0
205

Da li mogu stari veterani industrije igara da nauče nove trikove i impresioniraju modernu publiku? Nova igra glavnih developera Elder Scrolls Arena i Daggerfall-a, The Wayward Realms, bi trebala da proveri ovo pitanje. Na igri su radili Ted Piterson i Džulijan LeFej, koji su formirali svoj studio pod nazivom Once Lost Games. Njihova igra je fantazi rpg u otvorenom svetu, a cilj je da se oživi rpg žanr i primene moderni razvojni standardi i unapredi filozofija dizajniranja klasičnih rpg igara. Prilično komplikovane reči, ali videćemo kako će to izgledati u praksi.

Igra i kompletan univerzum su smešteni na grupu ostrva, na kojima se desetine frakcija bore za uticaj i moć. Igrač može na sve to da utiče i poremeti tok istorije boreći se na kojoj god strani želi. Zanimljivo je da će se u igri nalaziti i virtuelni ‘’master’’ igre. Baš kao kad uživo rolplejujete sa svojim prijateljima u Dungeons & Dragons igri. Master bi trebao da igru učini dodatno zanimljivom, tako da svaki igrač može da ima jedinstveno iskustvo. Nećete morati da se isključivo vezujete za standardnu rolu kao što je ratnik ili mejdž, a kreatori obećavaju da ćemo dobiti i vrlo bogatu priču.

Pogledajte tizer koji su objavili na njihovom youtube kanalu u nastavku, a igra je dobila i Steam stranicu ako želite da pratite kako igra progresuje i najsvežije objave.


The post The Wayward Realms je delo bivših Elder Scrolls developera appeared first on PLAY!.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)