The Virtuous Cycle DLC za Mortal Shell je besplatan narednih pet dana

0
193

Mortal Shell slavi prvi rođendan u velikom stilu. Igra dolazi na Steam, i mnoge platforme na kojima se nije do sada pojavila, a gejmeri će moći totalno besplatno da probaju i novu ekspanziju pod nazivom The Virtuous Cycle. Od 18. avgusta do 23. avgusta, ljubitelji hardkor akcionih igara moći će da igraju novi rouglajk mod, koriste novi šel i oružje koje se po potrebi transformiše u sekiru ili katanu.

Kada se završi ovaj promotivni period, DLC će koštati €6.99, a igru mogu da testiraju i kupe korisnici Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Epic Games i GOG.com platformi, odnosno digitalnih prodavnica. Kreatori se nadaju da će se proslava rođendana svideti i novim i starim igračima, a ujedno je ovo jedno veliko hvala svim igračima koji su pružili podršku Cold Symmetry studiju i Playstack izdavačima.

Mortal Shell je očekivao veliki broj igrača na Steam-u, a igra se našla u preko 300,000 višlista. Još nije kraj pogodnostima za gejmere, jer na Twitch-u možete da dobijete jedinstvene predmete ako gledate kako neko igra novu ekspanziju.

The post The Virtuous Cycle DLC za Mortal Shell je besplatan narednih pet dana appeared first on PLAY!.

Original Article